Voetbal4u.com

Eredivisie ‘John de Mol en Talpa gaan enorm in de fout met terugkeer VI’

John de Mol zou met het dwingen van het aanblijven van Veronica Inside een gigantische flater slaan volgens Harry Vermeegen. Op 11 september gaan de heren weer van start voor een nieuw seizoen.

“Iedereen denkt: De Mol heeft er gewoon geld bij gedaan, en toen waren ze om. Maar zo gaat dat niet, dat heeft-ie echt niet gedaan. Hoe het is gegaan: De Mol heeft heel ordinair de grote baas uitgehangen, en heeft gezegd: jullie doen precies wat ik zeg. En dat is je contract uitdienen, en anders krijg je een rechtszaak”, haalt Vermeegen aan.

“Hij heeft niet eens geprobeerd het programma te redden. Hij had gewoon ‘gluiperd Genee’ kunnen vervangen en dan was er niets aan de hand geweest. Het gaat er nu niet meer om dat ze met zijn drieën weer om een tafel gaan zitten. Natuurlijk vertrouwen Derksen en Gijp die gluiperd Genee allang niet meer. Dus dat wordt sowieso nooit meer echt zo gezellig..”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.