Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eljero Elia gaat in gesprek met ADO en FC Twente’

Eljero Elia heeft de clubs voor het uitkiezen maar hij heeft besloten om sowieso te praten met ADO Den Haag en FC Twente. Elia (33) debuteerde bij ADO als prof en verdiende via Twente zijn eerste transfer naar het buitenland.

“Ik ga doen wat ik heb beloofd, ik ga met ADO en met FC Twente praten”, vertelt de oud-Feyenoorder aan FOX Sports. “Uit respect voor die clubs, voor wat ze betekend hebben voor mijn carrière.”

Ook FC Groningen heeft in de persoon van Arjen Robben geïnformeerd, terwijl vanuit het buitenland Fenerbahçe en Panathinaikos in de race zijn. De vleugelaanvaller speelt deze maand nog duels met Istanbul Basaksehir en neemt daarna een beslissing. “Ik ga kijken hoe de clubs erin staan, wat ze willen. Dan gaan we zien waar voor mij het plaatje klopt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.