Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil 12 miljoen euro betalen voor Alireza Jahanbakhsh’

Volgens het Turkse medium Fotomac is Ajax momenteel bezig met vleugelaanvaller Alireza Jahanbakhsh. Recentelijk besloot Galatasaray zich nog in de strijd te mengen. Coach Fatih Terim wilde de oud-AZ’er graag overnemen van Brighton & Hove Albion, maar de Turkse topclub kreeg te horen dat verhuur geen optie is.

De Engelse club wil de Iraniër deze zomer alleen laten gaan als er een permanente oplossing komt voor de aanvaller.

Het Turkse medium schrijft dat Galatasaray is afgehaakt. Brighton en Ajax zouden nu weer in onderhandeling zijn over Jahanbakhsh, die naar verluidt voor twaalf miljoen euro terug mag keren in de Eredivisie. Er zou al een één-op-één gesprek zijn geweest met directeur Marc Overmars.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.