Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid komt met gloednieuw bod op Donny van de Beek’

Ajax kan spoedig een nieuw bod van Real Madrid tegemoet zien voor Donny van de Beek. Al ruim een jaar is Van de Beek in het vizier van de Spaanse grootmacht.

Er werd zelfs overeenstemming bereikt over een deal ter waarde van 55 miljoen euro, maar aan afronden zijn beide clubs door de coronacrisis niet toegekomen. In het Bernabéu is een dergelijke transfersom op dit moment simpelweg te hoog.

Mocht Paul Pogba van Manchester United zoals verwacht opnieuw onhaalbaar blijven, dan wil Real volgens Spaanse media zoals Okdiario een nieuw voorstel doen. Er gaan nu geluiden dat clubpreses Florentino Pérez heeft voorgesteld om te onderhandelen over een transferdeal ter waarde van 40 à 45 miljoen euro.

Ajax zou naar verluidt willen meedenken dankzij de belofte aan Van de Beek. De middenvelder is aan meer clubs gelinkt, maar verder lijkt niemand door te willen pakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.