Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax pakt miljoenen door verkoop Zeefuik aan Hertha BSC’

Ajax deelt flink mee in de verkoop van Deyvasio Zeefuik naar het Duitse Herta BSC. Volgens afspraak met FC Groningen hebben de Amsterdammers recht op bijna de helft van de transfersom. De 22-jarige rechtsback verkast voor circa vier miljoen euro naar Berlijn.

Volgens RTV Noord ontvangt Ajax de helft van de transfersom boven 300.000 euro – het bedrag waarvoor Groningen Zeefuik twee jaar geleden naar het noorden haalde. Dat betekent dat er ongeveer 1,85 miljoen richting Ajax gaat. Groningen heeft op zijn beurt weer een goede doorverkooppercentage afgesproken met Hertha. Zeefuik zelf is momenteel in Berlijn voor de medische keuring en wordt de transfer waarschijnlijk woensdag nog afgerond.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.