Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: ‘Lionel Messi laat clubleiding weten direct te willen vertrekken’

Lionel Messi heeft het helemaal gehad met zijn club FC Barcelona. Daarom zou de Argentijnse superster willen vertrekken en wel direct.

Messi maakt zich al geruime tijd zorgen over de situatie in Camp Nou. Na een prijsloos seizoen, met de 2-8 nederlaag tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League, lijkt de Argentijn het zat te zijn. Zelfs de berichtgeving over uitgestelde contractonderhandelingen lijken alweer achterhaald.

Messi zou zijn geliefde club namelijk willen verlaten. Niet in 2021 wanneer zijn verbintenis afloopt, maar nog deze zomer. Dat concludeert clubwatcher Marcelo Bechler van het Braziliaanse Esporte Interativo. Dat zou wel betekenen dat Barcelona voor een gigantisch dilemma staat.

Messi liet deze zomer zijn clausule om transfervrij te mogen vertrekken passeren. Clubs moeten officieel dus de volledige mep betalen, maar de vraag is of Barcelona voet bij stuk blijft houden als de superster hoe dan ook wil vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.