Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eljero Elia dichtbij akkoord met FC Utrecht’

Eljero Elia zou opweg zijn naar een opvallende club uit de Eredivisie. Zo zou er bijna een akkoord zijn tussen hem en FC Utrecht.

Voetbal International schrijft: “Tijdens een bijeenkomst in de Balie in Amsterdam, waar Voetbal International uitgebreid vooruitblikte op het nieuwe voetbalseizoen, liet Frans van Seumeren weten dat er transfernieuws aan zit te komen bij FC Utrecht. Er zouden volgens de grootaandeelhouder twee ‘klasse-spelers’ gepresenteerd worden. Eén daarvan moet Elia worden.”

Elia liet onlangs al weten open te staan voor een Eredivisie-terugkeer, al zijn er ook buitenlandse opties. Van alle geïnteresseerde clubs lijkt FC Utrecht nu dus de beste papieren te hebben. VI: “De Domstedelingen hebben zich ten doel gesteld om komend jaar een volgende stap richting de vaderlandse topvier te maken. Utrecht zoekt dan ook naar versterkingen die er direct staan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.