Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus wil Ajax dwarszitten met deze monstertransfer’

Ajax hoopt Luis Suarez deze zomer te kunnen verleiden tot een terugkeer naar Amsterdam. Maar Juventus wil daar een stokje voor proberen te steken. Dit weet het medium Corriere Dello Sport te melden. De club uit Turijn zou ook Antoine Griezmann op de korrel hebben.

Juventus hoopt Gonzalo Higuaín kwijt te raken en zou zich serieus willen versterken. Suárez en Griezmann zouden daar onderdeel van moeten worden. Directeur Fabio Paratici zou de komst van beide Barça-aanvallers onderzoeken op basis van financiële haalbaarheid.

El Mundo Deportivo stelt dat Barcelona wel wil meewerken aan een vertrek van beide aanvallers. Mocht Juventus definitief op het pad van Suárez komen, dan lijkt Ajax al bij voorbaat kansloos. Zijn wens is naar verluidt nog altijd om in een Europese topcompetitie te spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.