Voetbal4u.com

‘José Mourinho wil Marcos Senesi naar Tottenham halen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

José Mourinho de trainer van Tottenham Hotspur heeft een oogje op Feyenoorder Marcos Senesi. In de TIFO Football Podcast linkt Seb Stafford-Bloor de Argentijn aan de Londense club.

De journalist van The Athletic noemt Senesi ‘een soort wildcard’. “Ik kan deze Argentijn zeer waarderen, zeker omdat je weet dat hij op een zeker moment een bepaalde boosaardigheid over zich heen krijgt. Een robuuste maar tevens stijlvolle verdediger. Hoewel Eredivisie-spelers in Engeland altijd een soort loterij zijn, hebben we het wel over beperkte bedragen.”

Stafford-Bloor vervolgt: “We hebben het hier niet over spelers van 45 of vijftig miljoen pond. Het is meer een soort project en ik denk dat hij past bij Mourinho, met de bonus dat hij wel een beetje op Vertonghen lijkt en comfortabel aan de bal is.”

Feyenoord betaalde een jaar geleden zo’n zes tot zeven miljoen euro. Recentelijk werd hij gelinkt aan een transfersom van twintig miljoen euro, maar Dennis van Eersel van RTV Rijnmond liet maandag nog weten dat de Rotterdammers aan een nóg hoger bedrag denken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *