Voetbal4u.com

‘PSV doet eerste bod op linkeraanvaller’

PSV heeft een eerste bod neergelegd bij stadsgenoot FC Eindhoven voor Kaj de Rooij. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“De club uit het Jan Louwers Stadion beraadt zich nog op een reactie, maar lijkt na de eerste beschietingen nog lang niet tevreden. Linksbuiten De Rooij (19) is een van de kroonjuwelen van FC Eindhoven en de blauw-witten zijn van plan de huid duur te verkopen. Verwacht wordt dat de club aan de Aalsterweg hem alleen na betaling van meerdere tonnen wil verkopen.”

PSV heeft concurrentie van clubs als FC Utrecht en NAC Breda, waardoor de aanvaller opties heeft. Zijn huidige verbintenis bij FC Eindhoven loopt medio 2021 af, al is er een eenzijdige optie voor een langer contract. PSV wil hem laten opnemen in de beloftenselectie om hem via de Keuken Kampioen Divisie door te laten stoten binnen de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *