Voetbal4u.com

Champions League Goed nieuws voor Ajax: “Duitsers doen niet aan onderschatting”

Ajax hoeft zich volgens Roy Makaay geen zorge te maken. Bayern Munchen gaat vanavond Olympique Lyon namelijk uit de Champions League kegelen. Als dit gebeurt dan zijn de Amsterdammers namelijk zeker van een groepsticket in de Champions League aankomend seizoen.

Makaay denkt niet dat Bayern, de club waar hij van 2003 tot 2007 onder contract stond, gemakkelijk over de halve finale zal denken. “Duitsers doen niet aan onderschatting. Zij kunnen als geen ander van wedstrijd tot wedstrijd leven”, zegt Das Phantom tegen De Telegraaf.

“Dat vond ik na Barcelona ook mooi toen ik naar de interviews van de trainer en spelers luisterde. Het was allemaal leuk en aardig hoor, die 8-2, goed voor het imago bovendien. Maar ze hadden nog niets gewonnen! Ze zeiden: Morgenochtend gaat de focus gelijk op de halve finale. We zijn naar Portugal gekomen om de Champions League te winnen. Geloof me: wie de tegenstander zou worden, interesseerde ze niet.”

Makaay denkt dan ook niet dat Bayern zich laat aftroeven door Lyon. “Er zijn te veel goede ploegen in Europa. Maar deze ploeg, dit Bayern München, is wel heel compleet en blaakt van het zelfvertrouwen. Ik zou niet weten wie ze kan stoppen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.