Voetbal4u.com

‘Louis van Gaal moet stokje van Koeman overnemen bij Oranje’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Analist Johan Derksen ziet in Louis van Gaal de gedroomde opvolger van Ronald Koeman bij Oranje. Hij vindt dan ook dat Van Gaal voor een derde termijn moet gaan als bondscoach.

Op SBS verklaarde Derksen: “Geen paniek, want Van Gaal zou het over kunnen nemen. Hij zou wat terug kunnen doen naar Nederland. Ik vind eigenlijk dat hij het moreel verplicht is, omdat hij heel veel te danken heeft aan het voetbal. Daarom is hij miljonair geworden. Hij heeft altijd zoveel babbels, dan moet hij het nog maar laten zien.”

“Hij zou het goed kunnen, maar ook Bert van Marwijk zou kunnen met zijn schoonzoon Mark van Bommel”, vervolgt de voetbalanalist zijn relaas. “Maar Wim Kieft en ik zijn ook voor het duo Henk Ten Cate/Ruud Gullit. Zij kunnen het foutloos invullen.”

Overigens begrijpt Derksen het besluit van Koeman volledig. “Ik wil hem feliciteren, want dit was zijn droom. Als hij het niet gedaan had, had hij er de rest van z’n leven spijt van gehad. Het is misschien een beetje lullig omdat hij eerst zou blijven, maar alleen de KNVB kan zichzelf iets verwijten. Zij hebben de clausule toegestaan. Hij heeft het volste recht om voor Barcelona te kiezen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *