Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ronald Koeman neemt afscheid van Luis Suarez’

De rol van Luis Suarez bij Barcelona is uitgespeeld. Met die nieuws pakt het medium RAC1 uit. Ronald Koeman zou dat de spits telefonisch hebben duidelijk gemaakt.

Suárez komt niet voor in de plannen van Koeman, zo heeft de 33-jarige Uruguayaan maandag te horen gekregen. De timing was pijnlijk, aldus RAC1: Suárez was op vakantie in de Pyreneeën toen hij een belletje kreeg uit Barcelona. In een kort gesprek bracht Koeman het slechte nieuws.

Het contract van Suárez in Camp Nou loopt nog één seizoen door. Zijn management gaat nu de mogelijkheid onderzoeken om de overeenkomst deze zomer te beëindigen, klinkt het. De gesprekken met een groot aantal clubs, waaronder Ajax, zouden al onderweg zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.