Voetbal4u.com

Eredivisie Doelpuntenmachine Eran Zahavi (33) legt keuze voor PSV uit

De Israelische doelpuntenmachine Eran Zahavi speelt de komende twee seizoenen voor PSV. Hij kijkt enorm uit naar zijn periode in Eindhoven.

“Het is een heel mooie club, die perfect past bij mijn kwaliteiten. Daarnaast heeft PSV een trainer (Schmidt, red.) die ik nog ken uit China. Ik ken zijn filosofie, dus het was mij duidelijk. PSV matcht goed met mijn kwaliteiten: doelpunten maken”, reageert Zahavi op de clubkanalen.

De doelpuntenmachine verwacht er veel van. “Ik ben al 33 jaar en gisteren had ik het met mijn vrouw over deze transfer. Ik voel blijdschap in mijn hart, dus ik weet zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik hou heel veel van het spelletje en kan niet wachten om te beginnen.”

Bij PSV treft Zahavi trainer Roger Schmidt. “Ja, hij is een belangrijk onderdeel. Vanaf de eerste gesprekken met de club was ik onder de indruk van de professionaliteit. Iedereen gaf me het vertrouwen dat ze me echt heel graag wilden hebben. Ik ben ervan overtuigd dat PSV de juiste stap in mijn carrière is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.