Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet vrezen voor burgemeester Aboutaleb’

In deze speelronde van de Eredivisie werd er in diverse stadions de anderhalvemeter-regel geschonden. Maar wat er in het Feyenoord-stadion De Kuip plaatsvond was wel de overtreffende trap.

Juichen, zingen en fluiten is verboden, maar Valentijn Driessen schrijft in zijn column in De Telegraaf: “Dat wordt niet overal nageleefd. Zoals in De Kuip bij Feyenoord-FC Twente, waar trouwens hele grote families van honderden mensen aanwezig waren. Anders valt niet te verklaren dat zoveel mensen zich niets gelegen lieten liggen aan de verplichte anderhalve meter afstand. Of het begrip ‘Feyenoord-familie’ werd verkeerd geïnterpreteerd. Gefrustreerd door Feyenoords spel kropen de aanwezige fans naar elkaar toe en trachtten de Feyenoorders naar voren te schreeuwen.”

Volgens de journalist moet Feyenoord nu vrezen voor de toorn van burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam: “De clubs zijn van goede wil. Alleen moeten ze hun fans ervan overtuigen zich te blijven gedragen en de coronaregels na te komen. Want overheidsdienaren als burgemeester Aboutaleb van Rotterdam en ook andere burgervaders in de Randstad – daar zijn de ergste coronabrandhaarden – deinzen er niet voor terug extra maatregelen te nemen en het stadionbezoek verder in te perken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.