Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil pas onderhandelen vanaf 30 miljoen euro’

Napoli heeft interesse in Feyenoord-verdediger Marcos Senesi maar als ze hem willen hebben dan zal er flink betaald moeten gaan worden. De Rotterdammers willen pas gaan praten vanaf 30 miljoen euro.

Dit weet de Telegraaf te melden. Omdat Feyenoord geen zaken wil doen bij biedingen onder de 30 miljoen euro heeft Napoli inmiddels ook bij Arsenal geïnformeerd naar de Griekse verdediger Sokratis, die goedkoper maar ook ouder (32) is. De Italianen verwachten zelf 75 miljoen euro over te houden aan de verkoop van hun centrale verdediger Kalidou Koulibaly (aan PSG of Manchester City).”

De krant vervolgt: “Feyenoord heeft ingespeeld op een mogelijke transfer door Uros Spajic (27) voor een jaar vast te leggen. De Serviër hoopt dat donderdag zijn papierwerk in orde is, waardoor hij kan aansluiten bij de selectie.”

Eric Botteghin viel in de wedstrijd tegen FC Twente (1-1) uit met forse hamstringklachten, waardoor het opeens nog belangrijker is om Senesi in De Kuip te houden…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.