Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: PSV versterkt zich met wereldkampioen Mario Gotze

Mario Gotze speelt de komende twee seizoenen voor PSV. De aanvallende middenvelder was transfervrij nadat zijn contract bij Borussia Dortmund niet meer werd verlengd.

“Dankzij onze trainer is Mario geïnteresseerd geraakt in PSV”, jubelt technisch manager John de Jong op de clubwebsite. “Uiteindelijk is hij nu de buitenkans geworden waar we op zijn blijven hopen. We zijn er erg trots op dat hij voor PSV heeft gekozen.”

De Jong is zeer opgetogen met de komst van de Duitser (28). “Hij kan in de aanval, op de flanken en op het middenveld uit de voeten en dat geeft ons daarom op meerdere posities extra opties. En hij heeft natuurlijk een berg ervaring.”

Götze besliste in 2014 de WK-finale. Als clubvoetballer kwam de Duitser uit voor Bayern München en Borussia Dortmund. Hij was deze zomer transfervrij en kiest na vele geruchten nu dus voor PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.