Voetbal4u.com

Eredivisie Wilfred Genee in quarantaine, VI-uitzending op losse schroeven

Het is nog niet duidelijk of de uitzending van Veronica Inside aankomende vrijdag kan doorgaan. Presentator Wilfred Genee zit namelijk in quarantaine.

Genee heeft een coronatest achter de rug en is in afwachting van de uitslag. “Ik zit nu vanuit mijn werkkamer met jullie te praten”, vertelt de presentator op Radio Veronica. Zijn zoontje is verkouden en uit voorzorg heeft hij besloten om een sneltest te ondergaan.

Genee kan bij een negatieve uitslag snel weer aan de slag, maar een positieve uitslag is andere koek. In dat geval zal hij langer in quarantaine moeten en is het presenteren van de tv-variant van VI uitgesloten. Het is onduidelijk of het programma doorgaat in dat geval.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.