Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek totaal overbodig bij United’

Manchester United nam deze zomer Donny van de Beek over van Ajax maar de vraag is langzamerhand waarom? In Engeland zijn ze niet echt onder de indruk van de transfer.

Het medium The Athletic heeft achttien zaakwaarnemers gevraagd naar de allerslechtste transfer in de voorbije window en Van de Beek krijgt liefst elf procent van de stemmen. De international van het Nederlands elftal moet maar één man voor zich dulden: zijn nieuwe ploeggenoot Edinson Cavani, die 28 procent van de stemmen krijgt.

Volgens de ondervraagde spelersmakelaars is Van de Beek absoluut niet de man die oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer nu nodig heeft. De Red Devils hebben de oud-Ajacied een salaris van 100.000 pond (ietsjes meer dan 110.000 euro) per week gegeven, maar de zaakwaarnemers vinden dat hij helemaal niet in het team van United past.

Alleen over Cavani (200.000 pond per week) is men nóg negatiever. Een niet bij nader genoemde spelersagent stelt: “Hoe kan United op deze manier gebruikmaken van zijn budget? Wát een zinloze transfer.” Ook Nathan Aké (Manchester City) staat overigens in de lijst, hij krijgt zes procent van de stemmen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.