Voetbal4u.com

Van der Vaart moet lachen om grap van Gijp: ‘Dan moet je niet piepen’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

In het voetbalpraatprogramma Veronica Inside maakte Rene van der Gijp een grap over het gewicht van Rafael van der Vaart. Zelf legt de voormalig topvoetballer en huidig analist hier niet zo wakker van.

Van der Gijp zag Van der Vaart zondagavond het doelpuntloze gelijkspel van Oranje tegen Bosnië en Herzegovina analyseren bij Studio Voetbal. “Heb je die Van der Vaart gezien? Als die een scooter koopt, moet hij er echt een met een blauw plaatje nemen, hè. Die krijgt geen helm meer op”, schaterde Van der Gijp. “Die heeft zó’n hoofd, joh! Na de Kerst rollen ze hem naar binnen.”

“Natuurlijk heb ik het gezien”, reageert Van der Vaart lachend in het radioprogramma van Veronica Inside, dat ook wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. “Ik zat te kijken en ik heb de slappe lach gekregen. Als jij ervoor kiest om bondscoach te worden, weet je dat je veel kritiek krijgt. Als je van het leven geniet, dan weet je dat je een paar kilo te zwaar bent en dat mensen daar wat van vinden. Dan moet je niet piepen. Ik moest erg lachen om hoe René het bracht.”

Van der Vaart verklaart zijn kilo’s door te stellen dat hij ‘een ander leven’ heeft gekregen na zijn voetbalcarrière. “Dat mag toch? Ik was graag op het veld bezig, dat kan niet meer. Er komt wel weer een tijd dat je weer een beetje je best gaat doen, om het zo maar te zeggen. Maar nu ben ik gewoon aan het genieten, mijn ding aan het doen op televisie, en that’s it.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *