Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Orkun Kokcu raakt basisplaats bij Feyenoord definitief kwijt’

Het ziet ernaar uit dat middenvelder Orkun Kokcu zijn plaats bij Feyenoord definitief is kwijtgeraakt. Trainer Dick Advocaat lijkt namelijk voor andere opties te gaan kiezen.

Kökcü maakte vlak voor de interlandperiode al geen topfitte indruk en zat tegen Willem II al op de bank. Advocaat zag João Teixeira op diens positie een uitstekende indruk maken. Het Algemeen Dagblad verwacht dan ook geen mutaties op het middenveld van Feyenoord voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam.

Bryan Linssen zal als spits fungeren door de blessures van Nicolai Jörgensen (op de weg terug) en Róbert Bozeník (voorlopig uit de roulatie). Mark Diemers is de linksbuiten, waar aanvoerder Steven Berghuis vanaf de rechterkant het gevaar moet forceren. Uros Spajic staat opnieuw met Marcos Senesi centraal achterin.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Nieuwkoop, Spajic, Senesi, Haps; Toornstra, Fer, Teixeira; Berghuis, Linssen, Diemers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.