Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek is er al helemaal klaar mee bij United’

Donny van de Beek vertrok deze zomer voor een groot miljoenenbedrag naar Manchester United maar hij mag daar vrijwel nooit in de basis beginnen.

In het afgelopen weekend speelden de Red Devils tegen Newcastle United en kregen Paul Pogba en Nemanja Matic rust, maar wéér zat Van de Beek op de bank. Nigel de Jong zegt echter bij beIN Sports dat hij die keuze wel begrijpt, omdat Bruno Fernandes op de favoriete positie van de Oranje-international stond: “Donny is geen controleur, maar een box-to-box-speler, een nummer tien. Fernandes is qua technische vaardigheden gewoon beter. Maar aan de andere kant: als je Van de Beek haalt, haal je hem niet alleen voor de toekomst. ‘Hij moet eerst wennen…’ Nee, hij moet nu spelen.”

De voormalige mannetjesputter weet dat er al wat speelt… “Je haalt hem niet voor de bank en ik denk dat het laatste woord hier nog niet over gesproken is. Ik hoorde dat zijn zaakwaarnemer (Guido Albers, red.) er ook niet blij mee is, dat hij al in gesprek is met Manchester United.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.