Voetbal4u.com

Spanje Frenkie de Jong clasht met Lionel Messi in de kleedkamer’

Frenkie de Jong zou samen met een aantal andere spelers geclasht zijn met de sterspeler Lionel Messi bij FC Barcelona. En dat heeft alles te maken met het laatste nieuws uit Barcelona: de selectie heeft een aangetekende brief gestuurd naar voorzitter Josep Maria Bartomeu om te protesteren tegen de laatste coronamaatregelen. Wegens de financiële situatie van de club is het plan dat de spelers hun salaris uitgesteld zullen ontvangen, maar dit is dus slecht gevallen.

Drie spelers weigerden hun handtekening te zetten onder het schrijven: De Jong, Marc-André ter Stegen en Clément Lenglet. En omdat de selectie uitgaat van het principe ‘één voor allen, allen voor één’ heeft dit dus voor scheve gezichten gezorgd.

Volgens Don Balón vindt Messi überhaupt dat Frenkie, die toch een beetje gezien wordt als het lievelingetje van coach Ronald Koeman, moet gaan presteren. Tegen Getafe viel hij uit de toon en zijn krediet zou dus langzaam afbrokkelen. Het genoemde medium schrijft: “De Jong moest de motor van het nieuwe Barça worden, maar dat is nog niet gelukt en het lukt nu ook niet. En inmiddels heeft hij de kleedkamer tegen zich…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.