Voetbal4u.com

Champions League “Liverpool heeft geluk gehad tegen Ajax”

Volgen Robin van Persie heeft Liverpool gisteren de nodige geluk gehad met haar 0-1 overwinning op Ajax. Door een eigen doelpunt van Nicolás Tagliafico nam Liverpool de punten mee naar huis.

“Ajax kreeg vanavond de grotere kansen”, aldus Van Persie bij BT Sport. “Ze speelden vrij goed en creëerden vier of vijf goede mogelijkheden. Normaal gesproken maken ze er daar wel een van, maar vanavond niet. Dus ik denk dat Liverpool geluk heeft gehad.”

Liverpool trad in de Johan Cruijff ArenA aan zonder onder meer Virgil van Dijk en Thiago Alcántara. “Het was duidelijk dat ze hun belangrijke spelers misten. Het is een groot gemis dat Virgil er niet bij was en Thiago, ondanks dat hij nog niet veel heeft gespeeld, is een speler van wereldklasse.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.