Voetbal4u.com

Eredivisie Zoon van Dennis Bergkamp traint mee met Arsenal

Mitchell Bergkamp de zoon van Dennis Bergkamp traint momenteel mee met de onder 23 van Arsenal. Hij hoopt daar een contract te kunnen afdwingen.

Bergkamp, die tot afgelopen zomer onder contract stond bij Almere City (maar nooit een wedstrijd voor het eerste elftal speelde, red.), krijgt de kans zich te bewijzen bij The Gunners, weet The Daily Mail. Deze week traint Bergkamp mee bij Arsenal onder-23, dat geleid wordt door manager Steve Bould.

De staf van onder-23 hoopt deze week iets van een glimp van de kwaliteiten van Bergkamp senior te ontdekken bij Mitchel Bergkamp, aldus The Daily Mail. Bergkamp speelde tot deze zomer bij Almere City, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.