Voetbal4u.com

Eredivisie De grootste sportevenementen van 2021

Het uitbreken van de coronavirus pandemie heeft een grote chaos veroorzaakt in de internationale sportwereld. Een hoop evenementen zijn geannuleerd, sommigen zijn midden in de competitie gestopt om vervolgens niet meer hervat te worden en een groot aantal sportevenementen zijn uitgesteld tot volgend jaar. De sportagenda voor 2021 zal dan ook overvol zijn met allerlei soorten competities en sporten. Er zal zoveel gebeuren dat het bijna onmogelijk zal zijn ze allemaal te volgen en te bekijken. Volgens de bookmakers zal 2021 dus een zeer interessant sportjaar worden. Laten we eens kijken wat er volgend jaar allemaal te doen zal zijn.

 

Januari

Het jaar zal beginnen met de Australian Open. Als alles volgens plan gaat zullen de tennisfans hun hart weer kunnen ophalen en kunnen genieten van Nadal, Djokovic, Federer en Thiem. Daarna is het tijd voor de Masters, een professioneel snooker toernooi dat gespeeld gaat worden in Alexandria Palace in Londen, Engeland. Niet duidelijk is nog of er toeschouwers worden toegelaten bij het evenement.

 

Februari

Aankomende februari staat in het teken van de ruigere teamsporten. The 55e Super Bowl zal weer gespeeld worden. Dit keer in Tampa, Florida. En iedereen is weer benieuwd wie er deze keer aan het langste eind zal trekken en de kampioen van het 2020 NFL-seizoen gaat worden. Tegelijkertijd zullen de vele rugbyfans onder ons weer kunnen genieten van de Six Nations Championship. De deelnemende landen zijn Engeland, Frankrijk, Italië, Schotland en Ierland. Volgens de bookmakers zal er traditioneel weer veel gegokt worden op de wedstrijden in dit rugby toernooi. Zeker dus de moeite van het volgen waard.

 

Maart

Ben je meer van de autosport en races, dan kun je opnieuw genieten van de Formule 1. De F1 agenda start weer in Australië. De nieuwe F1 regels zijn uitgesteld tot 2022 in verband met het coronavirus, dus verwacht geen grote veranderingen dit seizoen. De 37e Wrestlemania zal weer worden gehouden in Inglewood, Californië. Dit is het langstlopende worstel evenement ter wereld en het wordt gevolg door miljoenen kijkers wereldwijd.

 

April

In april gaat we golfen. Het Masters Tournament gaat weer start in de groene heuvels van Georgia in de V.S. Een aantal van de beste golfspelers ter wereld hebben hun deelname al bevestigd. Daarnaast gaan we ook weer snookeren, de Betfred World Snooker Championship begint. Dit evenement gaat plaats vinden in Sheffield, in het Verenigd Koninkrijk

 

Mei

Twee grote sportevenement staan weer gepland om van start te gaan in de maand mei. Tijd voor tennis met de French Open, oftewel Roland Garros, in Frankrijk. Volgens de bookmakers interessant om de gaten te houden. En het beroemde PGA Championship staat weer op de agenda. Dit toernooi wordt gehouden in Georgia (VS).´s Werelds meest beroemde golfers slaan weer af op het Kiawah Island Golf Resort.

 

Juni

Juni gaat een drukke maand worden, vooral voor de voetbal fans. We gaan van start met de UEFA Europees voetbal mannen onder 21 kampioenschap. Direct gevolgd door de naar uitgestelde Euro 2020. Tegelijkertijd wordt de Copa America 2020 afgewerkt, dat zal gebeuren in Argentinië en Colombia. Voetbal is immens populair in Zuid Amerika en miljoenen Zuid-Amerikaanse voetbalfans zitten op het puntje van hun stoel om alles te kunnen volgen.

Als kers op de taart komend de beste golfers weer in actie in juni met de US open. Het kampioenschap zal worden gehouden op de Torry Pines Golf baan in de buurt van San Diego, Californië.

 

Juli

De maand juli is van oudsher natuurlijk een echte sportmaand. Wimbledon staat weer gepland. Fans van het wielrennen kunnen weer genieten van de Tour de France. Er wordt weer gevoetbald, deze keer komen de dames in actie met de Euro 2021. Maar, het beste van dit alles gaat plaats vinden in Japan. In Tokio gaan de Olympische Zomerspelen van start. De bookmakers verwachten dat vele records daar gebroken gaan worden.

 

Augustus

De Engelse Premier League gaat in augustus weer van start en de Internationale tennistop neemt het weer tegen elkaar op in de US Open. Gaat alles volgens planning, dan start direct naar de Olympische Spelen de World Athletics Championship. Eind augustus zullende Tokyo 2020 paralympics van start gaan.

 

Tweede deel van 2021

Afhankelijk van de ontwikkelingen lopen sommige geplande evenementen door in september. Je ziet dat de sportagenda erg druk bezet is en het is mogelijk dat er nog wat aanpassingen worden gedaan.

 

In oktober 2021 zal de ICC T20 World Cup worden gehouden. Cricket fans van over de hele wereld zullen in hun nopjes zijn om deze wedstrijden te volgen. Er zullen veel weddenschappen worden afgesloten bij de bookmakers. Snooker fans wacht opnieuw een spannend toernooi. In november zal de US Snooker Championship worden wereldwijd live op TV te zien zijn.

 

December is het weer tijd voor de PDC World Darts Championship in Engeland. Als vanouds zal dit weer worden gehouden in het Alexandria Palace in Londen.

Conclusie: 2021 een druk en enerverend sportjaar

Na een relatief rustig 2020, kunnen sportfans hun hart weer ophalen en genieten van een groot aantal toernooien en kampioenschappen in 2021. Zeer waarschijnlijk zal het een van de meest boeiende sportjaren worden in de sportgeschiedenis. Interessant dus om te volgen en een aantal weddenschapjes af te sluiten bij een bookmaker. Op dit moment lijkt het erop dat de toernooien zoals gepland hun doorgang gaan vinden, maar de eindbeslissing ligt uiteindelijk bij de eindbazen van de overheid en medisch experts. Degenen onder ons die niet kunnen of willen reizen om de sporttoernooien live bij te wonen zullen alles gewoon thuis op live tv of op internet volgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.