Voetbal4u.com

Eredivisie Ibrahim Afellay: ‘Ihattaren klassen beter dan Ajax-talent Ekkelenkamp’

Ibrahim Afellay was gisteren te gast in het programma Studio Voetbal en vertelde daar blij te zijn dat PSV-talent Mohamed Ihattaren langzaam uit zijn dalletje klimt.

“Mijn voetbalhart huilt”, zei Afellay twee weken geleden over de situatie van Ihattaren. Nu ziet hij een andere speler. “Hij heeft de handschoen opgepakt”, zegt Afellay met een glimlach. “Hij is weer op de goede weg.”

“Tegen het einde van de eerste helft gaf hij een fantastische bal op Donyell Malen. Wat moet je hier nou nog meer van zeggen?”, geniet Afellay. “Ik zie liever zo’n speler dan Jurgen Ekkelenkamp (van Ajax, red.), met alle respect. Ihattaren is een toptalent met zoveel potentie. Ekkelenkamp wordt ook bestempeld als een toptalent, maar dat zie ik niet. Ihattaren is een paar klassen beter. “Laat een reactie achter

Your email address will not be published.