Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik teken honderd procent zeker een contract bij Ajax’

Ajax-spits Bryan Brobbey gaat een nieuw contract tekenen bij Ajax. Dit bevestigt hij tegenover de Telegraaf. De jongeling maakte afgelopen weekend zijn debuut in het eerste en wist gelijk een doelpunt voor zijn rekening te nemen. Het is geen geheim dat de onderhandelingen tussen Marc Overmars en zaakwaarnemer Mino Raiola moeizaam verlopen.

Het nieuwe contract is een kwestie van tijd, bezweert Brobbey. Hij ligt nu nog tot medio 2021 vast. “Die contractverlenging komt wel goed. Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola is in gesprek met Marc Overmars. Ik teken honderd procent zeker bij”, bevestigt Brobbey in de ochtendkrant.

In het krachthonk hoeft Brobbey niet te zitten. Bovendien blijkt hij razendsnel. “Ik was vorig seizoen tijdens de testen de snelste van heel Ajax. Of dat nog steeds zo is, weet ik niet, want Antony is erbij gekomen en die loopt ook hard. Ik deed 3,7 seconde over dertig meter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.