Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet Mark van Bommel aanstellen als vervanger van Advocaat’

Analist Johan Derksen ziet het helemaal zitten als Feyenoord Mark van Bommel gaat aanstellen wanneer Dick Advocaat vertrekt. Dit zei hij gisteren in het programma Veronica Inside.

“Van Bommel zou goed bij Feyenoord passen qua karakter. Prima, zou ook kunnen”, aldus Derksen. “Ik vind Fraser ook een uitstekende opvolger bij Feyenoord.”

Van Bommel was als speler en trainer van PSV niet populair in De Kuip, maar Derksen voorziet desondanks een match. “Ik vind nog steeds dat Mark van Bommel door PSV op gênante wijze weggestuurd is. Dat had te maken met persoonlijke problemen, dat ze een hekel aan hem kregen ofzo. De resultaten waren ook niet goed maar hij had ook geen denderend elftal hoor.”

Wim Kieft denkt dat Van Bommel ook waarde hecht aan plezier. “Die man moet het gewoon leuk vinden. Je kan wel de hele tijd over ‘carrièreplanning’ of ‘dit is niet goed voor mijn reputatie’. Maar je moet het ook gewoon leuk vinden.” Zijn naam valt de laatste dagen ook telkens bij FC Utrecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.