Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord zoekt naar grote kapitaalinjectie’

Feyenoord aast op een grote kapitaalinjectie van een partij uit binnen of buitenland. Daarom zoeken ze naar investeerders.

“Hoe langer het duurt totdat supporters weer in het stadion mogen komen, hoe moeilijker Feyenoord het gaat krijgen”, stelt clubwatcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. ”Stel dat er in januari tijdens de topwedstrijden nog steeds geen publiek bij mag, dan wordt dat een zware wisselwerking op de financiën. Feyenoord is niet voor niets al een tijd bezig met kijken hoe ze op andere manieren inkomsten kunnen generen.”

Het verkopen van talenten is nog niet de sleutel tot succes gebleken. Krabbendam: “Er rest dus niks anders dan een deel van, of alle aandelen te verkopen aan externe investeerders. Vorig jaar zijn die Amerikanen geweest maar dat is misgegaan. Nu spelen die gesprekken op de achtergrond weer.”

De VI-journalist denkt niet dat alle aandelen worden verkocht. “Voor Feyenoord is dat de enige manier nog om de aansluiten met Ajax en PSV te vinden. Hoe ver je moet gaan voor wat extra geld? Er blijft natuurlijk altijd overlegd worden. Je moet je als club ook afvragen wat je wil. Is dit het, of wil je de aansluiting met de top vinden? Dat kan alleen maar met geld. Arnesen is dat ook van mening.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.