Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat tussen de 5 en 10 miljoen vangen voor spits’

Ajax heeft dit seizoen Danilo Pereira verhuurd aan FC Twente en de spits presteert daar erg goed. “FC Twente is hartstikke leuk om naar te kijken. Ze hebben een geweldige spits, de topscorer van de eredivisie, in huis met Danilo.

Het is ook een heel aardige vrolijke jongen, die keihard werkt en donderdag nog werd gekozen als talent van de maand bij FOX. Hij heeft toen een speech gehouden voor de spelersgroep en iedereen oprecht bedankt”, stelt clubwatcher Leon ten Voorde in De Ballen Verstand.

De journalist vindt hem beter dan de huidige Ajax-spits: “Lassina Traoré mist dat verfijnde wat Danilo wel heeft. Uiteindelijk denk ik dat Danilo over een jaar teruggaat naar Ajax en dan zullen ze hem in Amsterdam verkopen voor een bedrag van tussen de vijf en tien miljoen euro. Hij zal ongetwijfeld naar een buitenlandse club gaan, in bijvoorbeeld de Bundesliga.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.