Voetbal4u.com

Oranje-speler positief getest en direct het kamp verlaten

Tonny Vilhena is positief getest op het coronavirus. Hierdoor heeft hij het ‘Oranje-kamp’ per direct moeten verlaten.

“Direct na de uitslag van de test is Vilhena terug naar huis gegaan. Hij is klachtenvrij en gaat nu, volgens de RIVM-richtlijnen, in quarantaine”, meldt de KNVB. “Vooralsnog wordt de selectie niet aangevuld waardoor deze uit 23 spelers bestaat.”

“Bij ieder trainingskamp worden door de KNVB vergaande protocollen aangehouden om besmetting tegen te gaan en worden spelers en staf veelvuldig getest. Zo kan er bij een positieve test direct actie ondernomen worden. Betreffende speler of staflid wordt direct geïsoleerd waarmee verdere besmettingen kunnen worden voorkomen.”

Morgen speelt het Nederlands elftal tegen Spanje, daarna wachten Bosnië en Polen in de Nations League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *