Voetbal4u.com

‘Real Madrid wil recordsom betalen voor Feyenoorder’

Bij Real Madrid is Sergio Ramos al op leeftijd en daarom kijken ze alvast om zich heen naar een vervanger. En hiervoor hebben ze Feyenoorder Marcos Senesi in het vizier.

Het Twitter-account FutbolEsVida schrijft vandaag over de opvolging van Ramos: “Real heeft een vervanger gevonden en heeft concrete belangstelling voor Senesi, op dit moment de beste centrale verdediger van de Eredivisie. Met de Argentijn in het elftal heeft Feyenoord al 24 wedstrijden op rij niet verloren. In die periode gingen de Rotterdammers wel onderuit, maar toen deed Senesi niet mee.”

Er wordt ook gewezen naar de marktwaarde van de Feyenoorder van 15 miljoen euro, maar daarmee neemt technisch directeur Frank Arnesen hoogstwaarschijnlijk geen genoegen. Het is algemeen bekend dat de traditionele Eredivisie-topclub een recordbedrag wil ontvangen voor zijn pareltje, en dat betekent dat er meer betaald moet worden dan 18 miljoen euro (voor dat bedrag ging Dirk Kuyt in 2006 naar het Anfield Road van Liverpool, red.).

In juli wist Voetbal International te melden: “Advocaat heeft technisch directeur Frank Arnesen al verteld dat Senesi alleen voor de hoofdprijs mag vertrekken en die is twintig miljoen. Hij heeft de linksbenige centrumverdediger komend seizoen zelf hard nodig.” Vermoedelijk is de Argentijn nog wel wat duurder geworden…Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *