Voetbal4u.com

Antony tipt Ajax: ‘Hij is een fantastische speler’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De Braziliaan Brenner zou in de belangstelling staan van Ajax en zijn voormalig ploeggenoot Antony prijst hem dan ook aan bij de Amsterdammers. Hij staat bij Sao Paulo meestal in de spits en speelde samen met Antony, die nu bij Ajax onder contract staat.

De Amsterdammers zouden ook de andere Braziliaan graag naar Nederland willen halen. “Ik heb niet met hem over de interesse gesproken”, zegt de huidige Ajacied in een groot interview met ESPN Brasil.

Ajax zou er volgens de vleugelaanvaller wel goed aan doen om Brenner vast te leggen. “Een geweldige speler”, luidt het oordeel van Antony. “Ik heb hem gevolgd en zijn cijfers zijn erg goed. Ik bleef in contact met hem en ik feliciteer hem ook met zijn spel en zijn goals, omdat hij een jongen is met wie ik al samenspeelde toen ik 17 was. Ik weet wat hij allemaal kan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *