Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arek Milik gelinkt aan terugkeer naar Ajax’

Arek Milik wordt gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Zijn club Napoli heeft alvast een vraagprijs voor hem bekendgemaakt. Milik heeft een aflopend contract in Napels, maar Napoli stelt zich resoluut op en dus werd de vermeende transfersom van tien miljoen euro al niet serieus genomen.

Dat blijkt te kloppen. Volgens Sky Sport Italia heeft de Serie A-club inmiddels besloten om achttien miljoen euro te eisen als transfervergoeding.

Ajax zou dus het hoogste basisbedrag ooit moeten bieden om Milik te verleiden tot een terugkeer in de Johan Cruijff ArenA. Daar komt een fiks salaris bovenop. Volgens Italiaanse media heeft de spits in de zomer nog een aanbod van vier miljoen euro van Fiorentina afgewezen.

Milik zou ook Internazionale afwijzen. De Pool wil met het oog op het EK een vaste basisplaats afdwingen en die kans acht hij in Milaan klein door de aanwezigheid van Romelu Lukaku, waardoor Ajax al één concurrent heeft afgeschud.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.