Voetbal4u.com

Eredivisie Volgende blessureklap treft Feyenoord

Feyenoord moet het voorlopig nog doen zonder middenvelder Leroy Fer. Hij herstelt van een hamstringblessure en is dit kalenderjaar niet meer inzetbaar voor de Rotterdammers. Dat weet het Algemeen Dagblad vrijdagochtend te melden.

“De laatste wedstrijden van Feyenoord in 2020 dreigen een ware beproeving te worden voor de Rotterdamse ploeg. De selectie van trainer Dick Advocaat dunt namelijk in razend tempo uit. Voor de negen duels tot de feestdagen haakten recent keeper Justin Bijlow (voet) en Ridgeciano Haps (ziek) al af. Daar komt de naam van Leroy Fer bij”, zo klinkt het.

“De routinier is al geruime tijd herstellende van een hamstringblessure en de ervaren middenvelder heeft inmiddels van de medische staf te horen gekregen dat zijn rentree naar alle waarschijnlijkheid pas in 2021 zal plaatsvinden”, aldus het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.