Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Antony-transfer gaat Ajax nog meer supertalent opleveren’

Ajax heeft zich deze zomer een goede dienst bewezen doordat Antony voor een contract in Amsterdam koos. Hij is namelijk een groet jongen in Brazilie en daardoor kan deze transfer de Amsterdammers veel profijt gaan opleveren.

Dat voorspelt voormalig teammanager David Endt in het Algemeen Dagblad. Daar komt bij dat iedereen heeft kunnen zien dat Antony ontzettend warm werd onthaald, met zelfs een eigen liedje waarvoor onder meer David Neres de studio van dj Martin Garrix in dook. “De aanwezigheid van Neres maakt het makkelijker. Ze eten en hebben het gezellig samen. Antony wordt wegwijs gemaakt en zijn integratie krijgt een natuurlijker verloop. Als ze dan ook nog goed spelen, zingt het rond in die landen en wordt de drempel voor een transfer naar Ajax lager.”

Bovendien sprak Ajax uitgebreid met zijn familie, zaakwaarnemer en kledingsponsor, en stond er een huis – met tuin – op hem te wachten in Amsterdam. “Als je investeert om het talent rendabel te maken, moet je ook zorgen dat je de best mogelijke voorwaarden schept om ze goed te laten gedijen”, stelt Endt tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.