Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ronald Koeman botst hard met Barca-speler en heeft het gehad’

Ronald Koeman heeft het gehad met de peperdure aanvaller Antoine Griezmann. Met dit nieuws pakt het medium Sport uit. Eerst liet bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk zich al een paar keer laatdunkend uit over de manier waarop de spits behandelt wordt in Catalonië en vervolgens deed vertrouwenspersoon Éric Olhats er nog een schepje bovenop.

Hij zei namelijk: “Messi is keizer en koning tegelijk en was niet blij met de komst van Antoine. De houding van Messi was betreurenswaardig. Antoine kwam terecht in een zoekende club waar de Argentijn alles te zeggen heeft. Hij voert een schrikbewind bij Barça. Je bent voor of je bent tegen Messi.”

Het bovengenoemde medium schrijft op zaterdagochtend dat Koeman vindt dat Griezmann zijn omgeving eens in toom moet houden. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal is van mening dat de aanvaller genoeg kansen krijgt bij Barça, die hij zelf keer op keer verprutst.

Anderhalf jaar geleden betaalden de Catalanen liefst 120 miljoen euro aan Atlético Madrid om aan de slag te mogen gaan met de Fransman, maar nu wordt het toch wel eens tijd dat hij gaat presteren. Als hij die kans nog krijgt, want misschien wordt hij wel geslachtofferd door Koeman…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.