Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajacied Edson Alvarez zet keiharde aanval in’

Edson Alvarez timmert niet alleen aan de weg als voetballer bij Ajax ook buiten het veld is hij actief. En daarom zet hij nu de aanval in op de sociale media.

Het FD schrijft: “Van rapper Lil’ Kleine tot dj Sam Feldt en van voetballer Memphis Depay tot Ajax-speler Edson Álvarez: ze bouwen een app of ander eigen platform voor hun fans. Zo ontworstelen artiesten en topsporters zich aan de houdgreep van sociale media, waar ze steeds meer moeten betalen om hun eigen volgers te bereiken.”

“Door veranderingen in de algoritmes van sociale media wordt het voor grote sterren moeilijker en duurder om hun volgers te bereiken. Daarom bouwen ze liever een eigen clubhuis waar ze rechtstreeks met hun fans kunnen praten en alles van ze weten. Ze proberen hun volgers naar een eigen app of platform te halen waar ze rechtstreeks met ze kunnen communiceren en over alle data beschikken”, zo legt het medium uit.

Daar voegt het FD aan toe: “De Nederlandse start-up Celapp Media heeft net persoonlijke apps gebouwd voor Ajacied Edson Álvarez en rapper Lil’ Kleine. (…) Met die apps wil hij (medeoprichter Jurriaan Mijnster, red.) sterren de controle teruggeven over hun schare volgers op de sociale media.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.