Voetbal4u.com

Spanje Griezmann: ‘Lionel Messi voelde zich genaaid’

Volgens geruchten in de media zou Antoine Griezmann niet goed overweg kunnen met Lionel Messi. Maar hier is volgens de Fransman niets van waar. Dit zegt hij in een interview met Marca.

In 2018 was Griezmann al dicht bij een overstap naar Barça, maar toen wees hij de club af. Na zijn uiteindelijke transfer ging hij meteen met Messi in gesprek: “Ik heb met hem gesproken toen ik bij de club kwam. Hij vertelde me dat het voelde alsof hij genaaid was toen ik Barcelona afwees, omdat hij publiekelijk om mijn komst had gevraagd. Maar hij steunt me nu, dat merk ik elke dag.”

Onlangs liet Éric Olhats (de voormalige begeleider van de Fransman) zich ongelooflijk laatdunkend uit over Messi: “Ik heb geen enkele relatie meer met hem sinds mijn trouwdag. Ik had hem uitgenodigd, maar hij kwam niet. Dat is waarom ik geen enkel contact meer met hem heb.”

Als klap op de vuurpijl zei Griezmanns oom dat Ronald Koeman hem op de verkeerde positie gebruikte: “Mijn oom begrijpt niet eens hoe voetbal werkt. Het was de journalist die per se een statement uit hem wilde krijgen. Ik heb tegen Messi gezegd dat ik nooit met ze (Olhats en zijn oom, red.) praat, ik heb het telefoonnummer van mijn oom niet eens.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.