Voetbal4u.com

‘Ajax strijd met United en Juventus om nieuwe aanwinst’

Ajax hoopt zich te kunnen gaan versterken met de Ijslandse middenvelder Ísak Bergmann Jóhannesson. Hij speelt in eigen land voor IFK Norrköping.

Hij staat te boek als een groot talent. In eerder stadium was hij dus al in beeld bij Ajax zonder contract als resultaat, maar volgens Italiaanse media is de Amsterdamse club hem allerminst vergeten. Ook het Deense FC Kopenhagen bleef de pas zeventienjarige Jóhnnesson volgen.

Zowel Ajax als Kopenhagen krijgt mogelijk spijt van de eerdere twijfel, want de concurrentie is fors toegenomen. Volgens Ilbianconerocom .zijn inmiddels ook Juventus, Manchester United en Borussia Mönchengladbach geïnteresseerd in de getalenteerde middenvelder van Norrköping.

Mogelijk neemt Jóhannesson al in januari afscheid van de Zweedse club. Wel heeft de middenvelder al laten weten dat het sportieve plaatje de voorkeur krijgt boven het financiële verhaal, waardoor geld alleen niet voldoende is om hem te verleiden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *