Voetbal4u.com

‘Feyenoord is de fout ingegaan met verhuur Wouter Burger’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft dit seizoen Wouter Burger verhuurd aan stadsgenoot Sparta maar zelf hadden ze hem nu ook goed kunnen gebruiken. Helemaal nu hij bij Sparta amper aan de bak komt.

“Ik vraag me af hoe Wouter Burger hier nu naar zit te kijken”, begint journalist Justin Kevenaar in de Bord Op Schoot-podcast van FC Afkicken. “Die had honderd procent gespeeld nu (bij Feyenoord, red.). Bij Sparta heeft hij het tot nu toe met invalbeurten moeten doen, ook omdat Sven Mijnans een plekje heeft veroverd. Ik snap dat Sparta eerder de voorkeur geeft aan een jongen uit de eigen jeugd die het goed doet dan aan Burger, maar die zit op een tweede plan.”

“Bij Feyenoord hadden ze hem onder deze omstandigheden prima kunnen gebruiken”, vervolgt hij. “Achteraf is het een beetje gek dat ze hem zo makkelijk hebben verhuurd, terwijl Advocaat zoveel waarde hecht aan een brede selectie.” Op Rotterdam-Zuid kampt men met behoorlijk wat personele problemen, vooral op het middenveld. Bij Sparta komt Burger vooralsnog niet verder dan twintig minuten Eredivisie, verdeeld over drie duels, en een kwartiertje in de beker tegen ADO Den Haag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *