Voetbal4u.com

Eredivisie 2021 begint met een domper voor Arjen Robben

De terugkeer van Arjen Robben op de Nederlandse velden verloopt teleurstellend. Hij kwam pas twee keer in actie voor Groningen en de hoop was er om hem klaar te stomen voor de tweede seizoenshelft. Dit is niet gelukt.

“De enige waarvan we zeker weten dat hij er niet bij is, is Arjen Robben”, vertelt trainer Danny Buijs in aanloop naar het bezoek aan FC Utrecht. Het is nog onduidelijk of Azor Matusiwa, Patrick Joosten en Alessio Da Cruz wel inzetbaar zijn, maar zij zijn al wel weer in training.

Voor Robben is dit een nieuwe domper. De aanvaller besloot begin november aangepast te gaan trainen om zo fit te worden voor 2021, maar een comeback komt nog altijd te vroeg. Eerder liet hij al doorschemeren dat definitief stoppen wel in zijn hoofd is gepasseerd, maar dat hij nog te graag wil.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.