Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Matthijs de Ligt besmet met het coronavirus

Matthijs de Ligt is positief getest op het coronavirus. Dit laat zijn club Juventus weten via haar officiele kanalen.

Voetbal International schrijft: “De club stelt dat de verdediger in quarantaine zal gaan. Daardoor mist de Oranje-international het competitieduel van zondag met Sassuolo en het bekerduel met Genoa (woensdag). In beide gevallen speelt Juventus thuis. Het is voor De Ligt door de positieve test ook hoogst onzeker of hij de kraker tegen Internazionale, van zondag 17 januari, haalt. De club maakt verder geen melding van andere positieve gevallen.”

De Ligt is vandaag niet de eerste Oranje-klant die positief testte; hetzelfde overkwam Tim Krul vanochtend. De goalie van Norwich City zit dan ook eveneens in quarantaine.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.