Voetbal4u.com

Eredivisie BREKEND: Lasse Schone keert terug op trainingsveld van Ajax

Lasse Schone is na een jaar afwezigheid teruggekeerd op het trainingsveld van Ajax. De middenvelder traint mee met de selectie om zijn conditie op peil te houden. Hij is momenteel clubloos nadat zijn contract bij Genoa is verscheurd.

“Het is vrijblijvend, ik mag meetrainen om mijn conditie op peil te houden”, aldus Lasse Schöne tegen VI. “Ook met het oog op komende zomer, het EK, is het belangrijk om een paar goede en fitte maanden te draaien. Ik weet nog niet waar dat uiteindelijk zal zijn.”

Schöne beraadt zich volgens VI in de komende periode over zijn toekomst. Er is ‘de nodige interesse’, vanuit Nederland en het buitenland, maar voorlopig zal hij zich weer melden bij Ajax. Het is onduidelijk of Ajax overweegt hem een contract aan te bieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.