Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wesley Sneijder in gesprek mer FC Den Bosch over dienstverband’

Wesley Sneijder gaat mogelijk aan de slag bij FC Den Bosch. Met dit nieuws pakt Omroep Brabant uit. Om welke functie het gaat is nog niet bekend.

Sneijder heeft zondag samen met de Udense ondernemer Ebert Dollevoet, directeur van Top Events en clubsponsor, een oriënterend gesprek gevoerd met mensen van FC Den Bosch. Peter Poirters, de financiële man in de raad van commissarissen bij FC Den Bosch, ontkent noch bevestigt het gesprek. “Dit in het kader van de geheimhoudingsplicht”, zegt hij tegen Omroep Brabant.

Sneijder en compagnon Dollevoet willen FC Den Bosch nieuw leven inblazen. De club heeft het al jarenlang moeilijk en bungelt dit seizoen onderaan de Keuken Kampioen Divisie-ranglijst. “Het klopt dat Wesley en ik met FC Den Bosch een oriënterend gesprek hebben gehad”, aldus Dollevoet. “Meer kan ik daar nu niet over zeggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.