Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Dordrecht neemt vier talenten tijdelijk over van Feyenoord’

FC Dordrecht staat op het punt om een grote slag te slaan op de transfermarkt. V olgens clubwatcher Mikos Gouka de aanvallers Naoufal Bannis (18), Marouan Azarkan (19) en middenvelders Bernardo Silva (19) en Mikael Törset Johnsen (20) tijdelijk over van de Rotterdammers.

Volgens Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, is de huurdeal van drie spelers al rond. Over Azarkan wordt er door de clubs nog gesproken. Ook jeugdtrainer Koen Stam zal te vinden zijn in Dordrecht. Hij gaat ‘af en toe helpen’ bij de Keuken Kampioen Divisie-club.

Volgens de berichtgeving gaat het louter om de verhuur van aanvallers en middenvelder, Dordrecht vindt dat ze zelf in de verdediging genoeg talent hebben rondlopen. Feyenoord wil zoveel mogelijk jonge spelers ervaring op laten doen. Door de coronamaatregelen worden er geen wedstrijden voor de jeugd gespeeld momenteel. Eerder verhuurde de stadionclub Ramon Hendriks aan NAC Breda.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.