Voetbal4u.com

Eredivisie ADO Den Haag versterkt zich met Youness Mokthar

ADO Den Haag is slagvaardig bezig op de transfermarkt. Zo is bekend geworden dat Youness Mokthar de gelederen komt versterken.

Hij tekent in Den Haag een contract tot aan het eind van het seizoen, met de optie tot een extra jaar. Er kwam vorige maand een einde aan het Amerikaanse avontuur van de 29-jarige aanvaller bij Columbus Crew. Bij ADO keert de Utrechter dus weer terug in eigen land. In Nederland doorliep hij de jeugdopleiding van PSV, werd verhuurd aan FC Eindhoven, maar brak bij de topclub nooit door in de hoofdmacht. Vervolgens kwam hij nog uit voor PEC Zwolle (twee periodes) en FC Twente. Over de grens verdedigde de behendige aanvaller de kleuren van Al-Nassr (Saoedi-Arabië), Ankaragücü (Turkije), Stabaek IF (Noorwegen) en Columbus Crew. In december vierde hij met laatstgenoemde club nog het kampioenschap van de MLS.

Mokhtar is blij met zijn move naar ADO. “Het is een mooie club, die op dit moment niet staat waar het hoort, maar zie ik het juist als een uitdaging om het team verder te helpen. Ik heb al bij PEC Zwolle en FC Twente ervaren hoe je moet omgaan met een dergelijke situatie. We moeten vechten voor lijfsbehoud in de Eredivisie en daar ga ik alles voor geven”, zegt Mokhtar stellig, bovendien heeft hij een fraaie mijlpaal in het vizier. “Het is bijzonder dat mijn eerste competitieduel voor ADO Den Haag mijn 150ste wedstrijd in de Eredivisie kan zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.