Voetbal4u.com

Eredivisie Luc Castaignos tekent contract in Griekenland

Luc Castaignos heeft een nieuwe club te pakken. Hij gaat spelen voor het Griekse OFI Kreta. Hij zat sinds september zonder club.

Toen werd zijn contract bij het Zuid-Koreaanse Gyeongnam ontbonden, waarna het rustig werd rond Castaignos. De naam van de aanvaller viel nog bij ADO Den Haag, maar van een samenwerking kwam het niet. De zoektocht naar een nieuwe club brengt hem naar het bekende Griekse eiland.

Castaignos doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij ook zijn eerste stappen in het betaald voetbal zette. De talentvolle spits sleepte een contract bij Internazionale in de wacht, maar kwam weinig aan spelen toe in Milaan. Na drie succesvolle seizoenen bij FC Twente kocht Eintracht Frankfurt de voormalig jeugdinternational, waarna Sporting Portugal hem na één jaar overnam. In 2017/18 kwam hij op huurbasis uit voor Vitesse, waarna hij in de winter van 2019 de Portugese deur achter zich dichttrok voor een Zuid-Koreaans avontuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.