Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV zonder Gakpo, Gotze en Madueke in topper tegen Feyenoord’

PSV moet het komend weekend in de topper tegen Feyenoord doen zonder drie spelers. Het gaat om Cody Gakpo, Noni Madueke en Mario Gotze. Dit weet de Telegraaf te melden.

Gakpo en Götze hopen volgens het medium op 6 februari terug te keren tegen FC Twente. Dat Madueke er een tijd uitligt, is pijnlijk voor de technische staf van PSV, die hem tegen RKC Waalwijk weer terug het veld in lieten keren ondanks zijn blessure. In de clash tegen Feyenoord zal Schmidt dus moeten kiezen tussen Donyell Malen, Eran Zahavi, Joël Piroe, Mohamed Ihattaren en Mauro Júnior voor de voorste vier plaatsen – mits zij komende week allemaal fit blijven.

Tegen FC Emmen dinsdagavond puilt de ziekenboeg van Schmidt helemaal uit. Naast Gakpo, Götze en Madueke ontbreken ook Nick Viergever, Armando Obispo en Yorbe Vertessen zeker, terwijl achter de naam van Philipp Max nog een vraagteken staat. Hij ontbrak afgelopen weekend vanwege ziekte. De kans dat Marco van Ginkel op het kunstgras in De Oude Meerdijk gaat voetballen, is klein. Om die reden ontbrak hij afgelopen midweek tegen FC Volendam in de KNVB Beker namelijk ook al.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.